Dec 28, 2012

Kenapa gua benci?

Ini menimbulkan masalah besar kepada gua, sampai sekarang, gua rasa tak patut kalau nak dengar lagu Red Hot Chilli Peppers, sebab Abang pun minat sama band tu.

Adakah ini namanya hipster dalam jiwa? Sebab, sebagai maklumat kalian, band ni, gua dah pernah dengar sejak well, tadika lagi masa tu ada kaset rhcp dekat rumah gua. Lagu yang tengah in time tu lagu Otherside (often styled as EDISREHTO).

Inilah yang dinamakan kerunsingan, pertama kerunsingan terhadap hipster dalam jiwa. Kedua, kerunsingan terhadap loop dalam diri yang, kotor dan gelap akibat kebencian terhadap Abang. Segelap pigment jiran gua. Kah kah.


nota: Abang = nama gelaran.

No comments: