Jun 25, 2012

Post Title.


Sekurang-kurangnya mengambil masa 24 minit untuk gua sedar. Yang sebenarnya gua mengalami sindrom exile from existence. cewaah. eksyen bebenar bunyinya. HA HA. Tidak, maksudnya, takde pape pun, aku sengaja je nak nampak gempak.

Anyway dah almost 3 minggu cuti, Eh tak sebulan dah.

Okay, pernah nengok macam mana pelajar tingkatan empat menulis entry di dalam blog? Kalau pernah, ya ini adalah salah satu contohnya.

Dan kalau anda yakin ini adalah contohnya maka, ia adalah antara dua, gua takbur, ataupun anda yang tepat.

P/s- hidup bergantung adalah sukar, kerana kebarangkalian untuk anda kering selepas terlupa dan ditinggalkan adalah maksimu. Tapi bagusnya hidup bergantung ini, adalah. "fuck gravity"

P/s- Walau apa-apa pun, sebelum lebih terlambat, satu takziah untuk Anas Saifuddin, yang baru kerinduan akan ibunya yang telah pulang ke rahmatullah pada itu hari. Semoga roh ibunya dicucuri rahmar.

P/s- sebenarnya, perkataan yang sebenar adalah benar.

P/s- Nice Dream :)

No comments: