Sep 7, 2010

Buluh.

Gua rasanya tak pernah nak into scene-scene main meriam buluh ni. Paling habis hampir pun, gua rasa adalah scene bawak seplastik Karbaid pergi sekolah. Tu pun rasanya dah paling best, paling pailang, paling cuak-tak-cuak, dia punya feeling.

Scene bawak Karbaid pergi sekolah ni pun, dia punya best tu, rendah sikit daripada scene bakar Thunderclap dekat sekolah. Tu pun rasanya dah paling best, paling pailang, paling cuak-tak-cuak, dia punya feeling.

Tapi sampai sekarang gua tak tau lagi, apa yang telah gua perjuangkan masa gua tingkatan dua dulu. Kenapa gua kena main Karbaid masa bulan nak raya? Kenapa gua kena main mercun masa bulan dah nak habis puasa?

Cis, gua terlupe lagi satu scene lah!


No comments: