Feb 11, 2010

Kontradiktori.

Assalamualaikum.
Dengkuran bersahut-sahutan mase aku tgah menaip post neh. hehe.
Oleh demikian kerana ini mungkin adelah post pertama saya yang belum lagi didelete,
berasa bangga harusnya saya kerana berani jugak membuat jadah namenye blog ini.
Idea nak buat blog neh da lame jgak do sebenarnya, cume mungkin kemalasan dan kekaratan mesin membina ayat saya ini yang melewah-lewahkan kelambatan proses membuat pe jadah namenye blog ini.

Kehidupan pun terus je la berjalan serta berlanggaran dengan masa sampai aku sendiri tau tak ape pun nak dibuat kt umah neh. Oh ya, ape jenis temakah blog ini bakal terjadi? hah? Nak kene ade tema ke hah? Lagipon pejadah blog neh nak kene di cat balik, dituning balik sampai lawa gile. Kemalasan do nak pejadah2 tuh semua.

Hehehe jangan tanye la do kenape pejadah blog neh aku buat. haha. Tak jawab tak aku. Yang penting bukanlah kerana terpengaruh dengan bloggerboy pejadah tu, lgikan pula tuk buat bisnes atas talian. Online tuh dalam talian ke atas talian?

Selamatlah membaca, selamatlah penyelamat Selamat yang terselamat di dalam operasi menyelamat oleh ahli Keselamatan Selamat Segamat.
Cheers...

4 comments:

Anonymous said...

blog untuk fun!trust me.keep on blogging.
jadi blogger terkenal.busking tepi jalan orang kenal.


akulah si silent reader mu

Jebon said...

bangga, kembang idung.

Anonymous said...

mende jdh le lu ni bro...
mcm lancau lwak ak bce

demang said...

slenge je lahanat